Profil

Hos P. Elgaard Eftf. ApS har vi specialiseret os i kvalitets produkter til flagstænger.

Om P. Elgaard Eftf. ApS

Hos P. Elgaard Eftf. ApS har vi specialiseret os i kvalitets produkter til flagstænger. Vi har over 25 års erfaring i branchen, og vi har altid lagt vægt på høj kvalitet, stærke materialer og gode produkter. Det medfører blandt andet, at alle produkter bliver gennemtestet inden afsendelse.

Vi sælger kvalitets tilbehør til flagstænger

Vi laver beslag til flagstænger af både aluminium og glasfiber, og vi udvikler gerne nye beslag i samarbejde med kunderne. Vi har i den forbindelse altid en god kommunikation med kunden, ligesom vi sikrer en hurtig levering.

Vi har opnået stor ekspertise med tyverisikring af flag og bannere. Tyveri og hærværk er desværre blevet en del af hverdagen.

Vi har derfor udviklet en række beslag til flagstænger med indvendig lineføring, eftersom vi mener, at forebyggelse er bedre end helbredelse.

Vores produkter er udviklet ud fra mange års erfaring

Vores beslag, bannersystemer og kontravægte er blevet testet over det meste af verden gennem mange år. Det betyder, at vores nuværende generation af produkter, er produceret ud fra de mange erfaringer, som vi har opnået. Vores forskellige typer af beslag kan med andre ord dække ethvert behov for flagstænger af enten glasfiber eller aluminium.

Vi står gerne til rådighed med yderligere oplysninger om produkterne, der baseret på dansk kvalitet og er førende i Europa. Du kan ringe til os på telefon +45 98 90 90 61. Du kan naturligvis også skrive til os på claus@pelgaard.dk.